360⁰ Panorama’s

Een 360⁰ panorama is een interactieve foto waarbij u als kijker midden in de getoonde ruimte staat en in alle richtingen rond kunt kijken.

De bezoeker van uw website kan in de foto naar links, rechts, onder en boven bewegen en staat virtueel in het midden van de gefotografeerde ruimte. Dit virtuele punt wordt het nadir genoemd, het punt recht onder de kijker.

Een 360⁰ panorama is prima te gebruiken voor bijvoorbeeld makelaars. We kunnen zowel binnen als buiten dit soort foto’s voor u leveren. Uiteraard zijn dit soort virtuele rondleidingen ook geschikt voor andere objecten. Denk aan kantoren, werkplaatsen, garages, tuinen en pleinen. 

Op het nadir (standpunt kijker) in de panoramafoto kunnen wij het logo van uw bedrijf een een link naar uw website plaatsen.

Uiteraard kunnen we ook “gewone” panoramafoto’s leveren. Hierbij ziet u in één oogopslag een afbeelding met een zeer wijdse blik, die bestaat uit meerdere foto’s. In tegenstelling tot 360⁰ panorama‘s kunt u hierbij de kijkrichting niet beïnvloeden.

Onderstaand in voorbeeld met één panorama:


Onderstand een voorbeeld van een zogenaamde tour, welke is samengesteld uit panorama’s:

Klik op een pijltje naar boven gericht en ontdek de mogelijkheden.